De lessen

In de lessen ontdek je samen met je kindje de wondere wereld van muziek. De liedjes en spelvormen die worden aangeboden sluiten aan bij de ontwikkelingsfase waar je kindje in zit. Tijdens de lessen wordt veel herhaald: dit zorgt voor plezier, herkenning en een beter leereffect. De geleerde liedjes gaan in een mooi insteekboekje mee naar huis.

Kleinschaligheid en kwaliteit zijn prioriteit, daarom werk ik in groepen van 6 tot maximum 10 kinderen. Ieder kind komt met een ouder of een vertrouwde begeleider. Een Muziek op Schoot les duurt +- 55 minuten en heeft een vaste opbouw. De eerste 40 minuten bestaat uit een muzieksessie met kinderen en ouders waarin gezongen, ontdekt, gespeeld, gedanst en geluisterd wordt. In het laatste kwartier mogen kinderen in hun eigen tempo experimenteren met instrumenten en materialen die tijdens de lessen gebruikt zijn en ouders kunnen in die tijd rustig napraten. Overigens: je kindje zal niet de hele tijd op schoot zitten. Alles kan, niets moet. Plezier en ontdekken staan altijd voorop!

Cursus data, locatie, en prijs

NIEUWE LESDATA BEKEND!

Meld je bij interesse nu aan, mijn kleinschalige cursussen zijn snel vol!

Een les duurt rond één uur. Het bestaat uit 40-45 minuten cursus en 10-15 min vrij spelen terwijl de ouders gezellig napraten. 
De cursus kost 70 Euro voor kind en begeleider samen, inclusief bladmuziek voor thuis.

De zomer cursussen in Anloo vinden plaats op...

woensdag: 22, 29 mei, 05, 12, 19, 26, 03 juli
vrijdag: 24, 31 mei, 07, 14, 21, 28 juni, 05, juli

Locatie: Huis van De NootjesTrommel, Lunsenhof 14, Anloo 
             (dit is met de auto 15 minuten vanaf Julianaplein/Groningen)

De zomer cursussen in Groningen vinden plaats op...

zaterdag: 25 mei, 01, 08, 15, 22, 29 juni, 06 juli 
Locatie: Zien De Kleine Held, Leegeweg 4A, Groningen

LET OP: Ik kan in Groningen geen dreumesen/jonge peuters meer inschrijven, de cursussen zijn vol, het spijt me. Ik kan u wel op een van de wachtlijsten schrijven.Tijden (onder voorbehoud)

tijden voor de woensdag- en vrijdag- zomercursus 2024 in Anloo:

9-10 uur: jonge dreumesen
10-11 uur: dreumesen / jonge peuters
11-12 uur: peuters 2-4 jaar

tijden voor de zaterdag zomercursus 2024 in Groningen

9-10 uur baby's en jonge dreumesen
10-11 uur oudere dreumesen
11-12 uur peuters 2-3 jaar
12 uur peuters 3-4 jaar

Ik ga de kinderen in leeftijdsgroepen indelen. Daarom hoeft je bij een aanmelding geen tijd aan te geven. Omdat er elke cursusperiode kinderen van verschillende leeftijden aangemeld worden zijn ook de leeftijden van de cursussen verschillend. In welke cursus jouw kind terecht komt (welke tijd) hoor je dus pas enkele weken voordat de cursus begint.

Opgeven

Wilt u zich aanmelden voor de cursus of heeft u vragen? Neem dan contact op.